Geslaagd Weekend Stompwijk Summerland

Het is alweer een week geleden dat Stompwijk Summerland heeft plaatsgevonden. Waar we vorige week nog keihard stonden te feesten staan nu al weer de caravans van de kermis.

We begonnen op de vrijdagavond met een Nederlands getint thema. De bands die we speciaal hadden uitgenodigd waren er voor gemaakt om deze 1e avond tot een succes te maken. De deuren naar het festival terrein gingen om 20:00 uur open en gelijk waren daar de eerste bezoekers die geen enkele seconde wilden missen.

Als einde van de vrijdag hadden we niemand minder dan onze helden ‘Barry Badpak’ uitgenodigd. Zij zorgden voor een goed einde van onze 1e festival dag.

2 uur langer feesten

Na alle rotzooi van de avond ervoor hebben opgeruimd en alles weer aangevuld te hebben konden wij ons ook klaarmaken voor een 2e festival dag. We waren dit jaar niet om 18:00 geopend maar om 16:00! De middag werd gelijk geopend met DJ Diam die op de mainstage draaide. Na Diam draaiden onze vrienden uit Zoetermeer: Dazers en gelijk begon het al aardig vol te lopen. Na de Beatcrooks was het publiek al aardig opgewarmd en konden we de avond goed tegemoet gaan! In The Hidden Paradise hadden we deze avond ook niemand minder dan de Kraaien staan. Weer stond, net als Barry Badpak vorig jaar, heel de tent vol en kon niemand er meer bij. Deze 2e festival dag werd weer afgesloten door een hardstyle DJ. Het was niemand minder dan Zany die deze eer op zich mocht nemen en wat heeft hij er een feest van weten te maken.

Daredevils sluiten het weekend af

We hadden op de zondag ook weer een coverband weten te strikken die het weekend kon afsluiten. De Daredevils hadden we gehaald om een groot feest neer te zetten en dat is meer dan gelukt. Iedereen genoot van het zonnetje en de lekkere covers die de Daredevils door de speakers heen speelden. De laatste uurtjes werden weer gevuld door het Stompwijk Summerland DJ team en kon iedereen rond een uur of 21:00 weer met een voldaan gevoel naar huis.

Namens de organisatie willen we graag iedereen die een steentje bij heeft gedragen, op welke manier dan ook, heel hartelijk bedanken! Zonder jullie kunnen wij dit niet ieder jaar organiseren. Ook bedanken we iedereen die het weekend geweest is! We zien jullie volgend jaar weer terug op: 5, 6 en 7 juli. Een klein feitje voor Stompwijk Summerland 2019: De eerste artiest is al vastgelegd en dat is niet de minste!!

Dank jullie wel en tot volgend jaar!

Organisatie Stompwijk Summerland