Een woordje van de voorzitter

Inmiddels zijn we aan het einde van het seizoen aangekomen. De Stompwijkse Paardendagen en de vakantie staan voor veel leden al voor de deur. Een goed moment om even terug te kijken op mijn beginperiode als omni voorzitter van Stompwijk ’92.

Graag wil ik iedereen bedanken voor het warme en positieve welkom wat ik heb gekregen. Ik heb al met een hoop leden gesproken en kennis mogen maken. Uiteraard heb ik nog niet iedereen ontmoet en kijk ik er naar uit na de zomerstop nog meer (oud)leden, sponsoren en betrokkenen van Stompwijk ’92 te gaan ontmoeten.

Ik viel op sportief gebied met mijn neus in de boter. Zo heb ik de dames van de handbal kampioen zien worden en heb ik de nacompetitie van de selectie van de voetbal van dichtbij mee mogen maken. Wat een feest en wat een mooie successen zijn er behaald. Ook door andere teams van Stompwijk ’92! Daar mogen wij als vereniging erg trots op zijn. Het was prachtig om te zien hoe de dames van de handbal de vaart in Zoeterwoude insprongen om hun kampioenschap te vieren. Als je dit gemist hebt staat het bewijsmateriaal op Facebook. De heren van de voetbal deden hier trouwens niet voor onder. Zo was er een balkonscene waarbij er vuurwerk werd afgestoken en werd de selectie als echte kampioenen toegejuicht door de supporters en inwoners. De gehele selectie inclusief de technische staf doken vervolgens, bij de brug tussen veld 1 en 2, het Stompwijkse water in. In mijn euforie en enthousiasme heb ik al een eerste belofte uitgesproken: “Als de dames van de handbal volgend jaar weer kampioen worden en/of als de heren zich handhaven in de 2e klasse dan duikt de voorzitter mee het water in”…. en belofte maakt schuld dus zet ik dat bij deze maar zwart op wit.

Achter de schermen hebben mijn eerste bestuursvergaderingen plaatsgevonden waarbij de huidige gang van zaken besproken werd. Ook zijn wij gestart met de voorbereidingen van komend seizoen en kijken wij al verder vooruit naar de toekomst. Ons doel is om het “omni gevoel” te vergroten. We zijn in gesprek over hoe wij dit gaan bereiken en welke passende organisatiestructuur wij hiervoor in de toekomst nodig hebben. Ook heb ik in de tussentijd de eerste kennismakingsgesprekken gehad met enkele sponsoren en staat er vlak voor de vakantie nog een gesprek met de kledingleverancier op het programma. Ook in deze gesprekken zal de toekomst van Stompwijk’92 worden meegenomen. Mijn dank gaat dan ook uit naar deze sponsoren en de kledingleverancier die mij hebben uitgenodigd om kennis te maken.

Er is ook kennis gemaakt met de nieuwe evenementencommissie. Vier enthousiaste dames die in de toekomst de activiteiten van Stompwijk’92 willen organiseren. Bij de sponsorcommissie hebben zich ook nieuwe leden aangemeld die hun steentje willen bijdragen. Fantastisch dat er zich nieuwe vrijwilligers hebben aangemeld! Graag wil ik dan ook nadrukkelijk alle vrijwilligers nogmaals van harte bedanken voor hun inzet voor Stompwijk ’92! Want zonder jullie inzet zijn al die sportieve activiteiten niet mogelijk.

Tot slot wil ik iedereen goede Stompwijkse Paardendagen en/of een fijne vakantie toewensen. Ook tijdens deze periode zal er nog genoeg gebeuren om het komende seizoen mogelijk te maken. Ik hoop jullie na de vakantie weer te mogen verwelkomen bij de aanvang van het nieuwe seizoen op ons sportcomplex. De aanvang van het nieuwe seizoen waarbij we namens de vereniging hopelijk meer kampioenen mogen huldigen tijdens een mooie balkonscene.

Met sportieve groet,

Michel Guijt, omni voorzitter Stompwijk’92