Verzorging bloembakken

Het begint al bijna te wennen, maar ik blijf blij verrast door het aanblik van fleurige lantaarnpalen en bruggen. De brug bij de Kniplaan is qua verzorging geadopteerd door Koos en Corrie van Wissen. Geen zorgen voor de bloembakken bij de Hoge Brug, hier worden ze vertroeteld door Anthon en Astrid van der Haar, Klaas en Els houden vanaf bovenaf een oogje in het zeil en voor advies kunnen ze Ingrid Verboon terecht.

Dan hebben we de brug bij het Dorpshuis en de kerk. Dit is nog niet goed geregeld. Zelf dacht ik dat we dit op maandagavond als de reactie daar toch zit, wel even tussendoor zou kunnen doen. Ik heb mijn flexibiliteit erg overschat. Er zijn altijd wel voorbijgangers, Frank den Hartog en Jos Verdoorn die willen helpen in afwachting van hun taxi richting voetbal en zeker Dennis Luk was hier handig in. Mijn dank is ontzettend groot. Het zou echter fijn zijn, als hier een zorgteam zich over ontfermt, zodat ook tijdens vakanties het water geven doorgaat. Op zich is 1 x per 14 dagen voldoende, maar met zo weinig regen en dergelijke hoge temperaturen is dit mogelijk te weinig. Wie van deze directe omgeving wil zich hierover ontfermen. Graag even melden bij Marian en Aad Vincenten, Zustersdijk 12 of via de mail ajjvincenten@hotmail.com

Eerder heb ik de hoop uitgesproken dat dit een prettig besmettend effect zou kunnen hebben. Ik werd vandaag  blij verrast door de vrolijke plantenbakken op de brug bij familie Hoogenboom, deze staan er misschien al jaren maar vandaag viel mijn oog erop.

En bij Ank en El op de brug staat ook een prachtige plant, paarse pot met witte plant en wat denk je, die pot dreef gewoon in het water. Eruit gevist door de een en gevuld door de ander, zo ben je samen sterk. Wie volgt…. Dan staat jouw brug met plant volgende week in de Dorpsketting.

Petra