Spannend…….wie heeft dit half jaar de eer……

Na een half jaar gezellig klaverjassen, rummikub spelen of mooie kaarten maken hebben we dinsdag j.l. de halfjaarlijkse winnaars weer bekend mogen maken. Het controleren en optellen van de puntenstaatjes is sinds begin van het seizoen geheel in vertrouwde handen van Aad Bennis, die dan ook de microfoon ter hand nam om de winnaars uit te nodigen om van de mooie prijzentafel een keuze te maken. Ook al komt iedereen voor de gezelligheid……..een prijsje is altijd leuk.

Voor de kaartenmakers is er geen competitie element dus daar zijn onder de deelnemers lootjes verdeeld en acht gelukkige dames mochten naar voren komen om iets uit te zoeken van de prijzentafel.

Bij de competitiestand van de rummikub gaat Ina van Rijn aan kop met 1201 punten, is Nel Hoogervorst net als vorig jaar 2e met een kleine achterstand van 9 punten en Rita van der Meer 3e met 1279 punten. Ik zie elke week stralende deelnemers aan de rummicub en een tafel vol gezelligheid. Graag zien we iedereen na de zomervakantie weer terug.

Bij de klaverjassers is het elke week spannend…..en aan de uitslag te zien is ervaring heel belangrijk. En gezien de winnaars leeftijd heeft hij aardig wat jaren ervaring. Heel trots zijn wij op Jan van Nierop die op zeer gedegen wijze zijn strategie heeft bepaald, er met de eer vandoor ging en met 107541 onverslaanbaar bleek voor alle andere deelnemers. Roelie van de Vegt is onze eerste pittenkampioen, Roelie heeft in het eerste halfjaar 31 keer een pit gespeeld. Iedereen wil nu graag met haar klaverjassen natuurlijk.

De verdere uitslag zier er als volgt uit,

2e Joop Hilgersom               107093 punten

3e Aad Bennis                         106950 punten

4e Cock Faas, 5e Cisca van Boheemen, 6e Roelie van de Vegt, 7e Theo van Velzen, 8e Arnold van Marwijk, 9e Joop Schrader en lest best op de tiende plaats Kees van Santen.

Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Dinsdag 17 juli is onze laatste SOOS middag.

Op vrijdag 20 juli om 13.30 uur is er in de feesttent op het kermis terrein nog een klaverjas en rummikubmiddag. Wij wensen iedereen een fijne gezonde zomer en zien een ieder graag terug voor de tweede helft van de soosactiviteiten die op 28 augustus weer van start gaan.

Namens het KBO en SOOS bestuur,

Marianne