Wie krijgt uw bezit als u er niet meer bent?

In het kerstnummer van de Dorpsketting heeft u kunnen lezen dat ik sinds enige tijd als zzp’er help bij het verzorgen van een uitvaart. Maar daar ben ik niet steeds mee bezig. Zeker niet in een periode dat er wat minder mensen overlijden. Daarom heb ik daarnaast een cursus gevolgd om nalatenschapscoach te worden. Vraagt u zich af wat een nalatenschapscoach doet? Het antwoord is simpel. Het is u helpen bij het antwoord geven op de vraag die hierboven staat.

Wat doet een nalatenschapscoach?

Het werk van een nalatenschapscoach kan plaatsvinden op twee momenten.

Het eerste is nadat iemand is overleden. Dan moet bepaald worden wat er allemaal gedaan en geregeld moet worden en hoe het bezit van de overledene verdeeld moet worden. Ik kan helpen als nabestaanden door de bomen het bos niet meer zien of als een paar extra handen of verstand welkom zijn.

Het tweede is ruim voordat iemand overlijdt. Juist dan is het verstandig om na te denken over hoe je je afscheid wil en hoe je je bezit verdeeld wil hebben. Ik kan u daarbij helpen en aangeven hoe u e.e.a. kan regelen.

Maak een afspraak

Nadenken over je eigen uitvaart of over hoe je bezit verdeeld moet worden zijn niet de leukste of eenvoudigste onderwerpen. Veel mensen schuiven het ver voor zich uit en ik begrijp dat volkomen. Maar als u er toch eens over na wil denken en mijn hulp daarbij kunt gebruiken, dan bent u van harte welkom om te bellen of te mailen. Dan maken we een afspraak en kom ik naar u toe. Het eerste gesprek is gratis.

Nabestaandenhulp Marianne,

Marianne Turk

Marianneturk2016@gmail.com

tel. 071-5809367

of 06-30627336