Viswedstrijd Drie Molens

De vissen in de vaart hielden zich koest met de tropische temperaturen.

Afgelopen zondagmiddag werd in buurtschap Drie Molens de jaarlijkse viswedstijd gehouden. De opkomst van de buren was dit jaar wat minder en ook de vissen hielden zicht koest. De tropische temperatuur zal ongetwijfeld de reden zijn geweest voor de rustige viswedstrijd. Maar zo was er wel volop tijd om met elkaar bij te praten en van de zon te genieten.

Tijdens de prijsuitreiking waren er prijsjes voor de meeste centimeters, het grootst aantal vissen en de grootste en de kleinste vis. Tot de winnaars bij de jeugd behoorden Eric van Beek, Niels Kolman en Marit van Haastert. Bij de volwassenen wonnen Kees Doelman, Willem Vieveen en Bart Koevoet. Na afloop van het vissen sloten de borrelburen aan en werd het een gezellig samenzijn. Over twee weken ontmoeten de buren elkaar weer, dan in gezelschap van andere buren. Maar daarover hoort u later meer!

Vicky van der Krogt