Stompwijk Summerland

Dit weekend is het weer zover, Stompwijk Summerland zal dan weer plaatsvinden. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om alles op tijd te kunnen regelen.

Vorige week hebben jullie ook allemaal het Summerlandkrantje in de bus gehad. Daarin vindt je de laatste nieuwtjes en feitjes over Stompwijk Summerland. Zo maak je kennis met de nieuwste leden en lees je welke artiesten er op welke dag komen optreden. Het Summerland krantje is ook te lezen op de website: www.stompwijksummerland.nl

Aanstaande vrijdag zal de eerste avond plaatsvinden wat helemaal in het teken staat van de Hollandse avond. Zo hebben we o.a. Stef Ekkel, HØKEN MET DE HEINOOS, De Dijk Coverband en Barry badpak op de Mainstage staan. De deuren tot het festival zal stipt om 20:00 open gaan en jullie zijn natuurlijk vanaf minuut 1 welkom!

Zaterdag kan je maar liefst 2 uur langer feesten! De deuren gaan open om 16:00 en niemand minder dan Diam zal de zaterdag openen op de main. Voor de rest van de avond hebben we: Johnny 500, Mr. Polska, Vato Gonzalez, Zany and many more. Voor de gehele line-up bezoek onze website: www.stompwijksummerland.nl We hebben speciaal voor de zaterdag een aangepast menu, namelijk voor de vroege vogels hebben we een halve kip en/of een pizza naast ons standaard menu. Deze zijn verkrijgbaar bij ons op het plein.

Zondag beginnen we om 13:00 met de kindermiddag. Dit jaar staat het in het teken van een echt Kids Festival. Na de vrijdag en zaterdag voor de wat oudere, is het nu tijd voor de jongeren. Het volledige programma hiervan vind u op de volgende bladzijde. Om 16:00 start weer het programma voor de ouderen. We hebben de Daredevils weten te strikken om samen met ons een groot feest neer te zetten. Ook zal ons eigen DJ team de laatste uurtjes de lekkerste plaatjes aan elkaar draaien om met zijn alleen het weekend goed af te sluiten!

Kaarten gaan deze week als warme broodjes over de toonbank. Surf snel naar www.stompwijksummerland.nl om ze nog te bemachtigen.

Ook kan je daar je bonnen halen tegen korting.

We hopen dat het dit jaar nog beter wordt dan vorig jaar en dat kan niet zonder jullie! We hopen ook dat we jullie allemaal dit weekend te zien en wij zijn in ieder geval heel enthousiast.

Groetjes, Het Stompwijk Summerland Team