Molendag, muziek in de molen

Molens De Vlieger en De Salamander presenteren zich weer op de Molendag Leidschendam -Voorburg op zaterdag 7 juli. Dit jaar met Muziek in de Molens! Met muzikale optredens van het Shantykoor Midscheeps (De Vlieger om 13.30 uur) en Angelique Schipper (De Salamander om 13.30 uur). In beide molens zijn rondleidingen en extra activiteiten voor kinderen. De Molendriegang nabij Stompwijk kan alleen van de buitenkant bezocht worden. De molens zijn geopend van 11.00 tot 16.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Die dag start ook de molenfotowedstrijd.

Molenfotowedstrijd:

Voor jong en oud een extra uitdaging: die dag start de molenfotowedstrijd. Leden van de Fotokring Leidschendam zijn aanwezig voor advies en ondersteuning. Tot 15 augustus kan men foto’s inzenden. Een deskundige jury maakt op Monumentendag, op 8 september, de winnaars bekend.

Met vriendelijke groet,

Albert de Jong