Rabobank Sponsorfietstocht 24 juni

Fiets gratis mee en verdien geld voor uw favoriete club!

Op zondag 24 juni kan iedereen weer meefietsen en geld verdienen voor de clubkas van zijn of haar favoriete vereniging, school of stichting. Rabobank heeft dit jaar de bijdrage per uitgereden fietstocht verhoogd. De bijdrage voor de clubkas kan hierdoor behoorlijk oplopen. Deelname aan de fietstocht is voor iedereen gratis.

Verhoogde bijdrage

Rabobank Groene Hart Noord beloont de vereniging of stichting voor iedere uitgereden fietsroute van 20, 40, 60 of 100 kilometer. Dit jaar is de bijdrage per uitgereden fietsroute aanzienlijk verhoogd. De route van ca. 20 km is goed voor  € 5,-, de 40 km route € 8,- en de route van 60 km levert € 10,- op. Rabobank Groene Hart Noord keert € 15,- uit aan de fanatieke fietsers die de 100 km willen trotseren. De maximale bijdrage die een vereniging kan verdienen is € 1.000,-. En iedereen mag meefietsen; klanten, niet-klanten, leden van de vereniging, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional.

Rabobank Sponsorfietstocht telt 225 aangemelde clubs

Deelnemers kunnen kiezen uit één van de 225 lokale verenigingen of stichtingen die zich hebben aangemeld. Bij de startlocatie zijn lijsten beschikbaar met daarop de betreffende inschrijfnummers. Het inschrijfnummer dient vermeld te worden op de stempelkaart. Deze stempelkaart ontvangt u samen met de routebeschrijving bij een startlocatie.

Starttijden  en startlocaties

Deelnemers kunnen vanaf 09.00 uur starten bij één van de 14 startlocaties in de regio. De uiterlijke starttijd voor de route van 20 en 40 kilometer is 13.30 uur. Starten voor de 100 en 60 kilometer route kan tot respectievelijk 11.00 uur en 13.00 uur. Alle stempelposten sluiten om 16.00 uur. De startlocaties is o.a.: Sportpark ‘Meerhorst’ Stompwijk’92, Klaverblad 13, Stompwijk

Muzikaal intermezzo

Lokale verenigingen en stichtingen verzorgen op zondag 24 juni de muziek. Bij diverse stempelposten kunnen deelnemers genieten van een muzikaal intermezzo. De verenigingen verzorgen ook een hapje en een drankje bij de stempelposten. De opbrengst hiervan komt ten goede van de clubkas.

Bijdrage aan de lokale samenleving

Door het organiseren van de Rabobank Sponsorfietstocht leveren we met elkaar een bijdrage aan het realiseren van een droom of wens van één van de vele aangemelde verenigingen of stichtingen. De Rabobank Sponsorfietstocht is al jaren een succesvol evenement. In 2017 hebben 3.500 deelnemers een totaalbedrag van ruim € 31.000,- bij elkaar gefietst.