Fonds 1818 helpt buurtbewoners met het verwezenlijken van goede ideeën voor hun buurt

Fonds 1818 is jarig en trakteert! In 2018 trekken we met het project ‘Verrijk je Buurt’ de regio in om in contact te komen met bewoners die hun buurt veiliger, nuttiger, gezelliger of mooier willen maken. We bieden inspiratie, advies en begeleiding om ideeën om te zetten in concrete plannen. Voor goede plannen is een donatie van maximaal € 3000,- beschikbaar.

Verrijk je Buurt inspiratiecafé in Leidschendam- Voorburg

Op donderdag 28 juni organiseren we in het Gemeentehuis Leidschendam in Leidschendam, Raadhuisplein 1, een ‘Verrijk je Buurt’ inspiratiecafé. Hiervoor nodigen wij jou en jouw achterban van harte uit. Aanmelden is niet nodig. Je kunt vanaf 19:30 uur binnenlopen. Het Inspiratiecafé is van 20.00 tot 21.30 uur.

Een ‘Verrijk je Buurt’ inspiratiecafé is een gratis avondbijeenkomst voor maatschappelijk betrokken bewoners die rondlopen met een buurtidee en er nu écht werk van wil maken. Buurtbewoners kunnen advies vragen bij projectadviseurs van Fonds 1818, ze kunnen in gesprek komen met andere buurtbewoners, met de wijkregisseur van de gemeente en ze kunnen geïnspireerd raken door succesvolle voorbeeldprojecten.

Ook op www.verrijkjebuurt.fonds1818.nl zijn handige tools en tips te vinden, zoals een voorbeeldbegroting en de spelregels voor het indienen van een donatieaanvraag.

De eerste goede ideeën voor Stompwijk zijn al gehonoreerd, dus wie nog meer ideeën heeft… Maak hier gebruik van.