Trappen, trappen, trappen en nog eens trappen

Rabosponsortocht

Wie doet ermee op 24 juni, wie fietst zich in het zweet tijdens de jaarlijkse RABO BANK sponsorfietstocht. Het belooft een super gezellige dag te worden, bij de stempelposten zijn er gezellige activiteiten en onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om de innerlijke mens van de nodige heerlijkheden te voorzien. Uw wekelijkse soosmiddag krijgt voor ieder gefietste kilometer een bedrag als u zich onder nummer 23 inschrijft. U kunt 20, 40, 60 of zelfs 100 km fietsen voor de Ouderensoos. Met de opbrengst kunne wij weer leuke dingen doen, die we anders niet zouden kunnen doen.

Fietst u ook mee? Uiteindelijk gaan we allemaal tot deze doelgroep behoren.

U kunt starten bij: Stompwijk ’92, de parkeerplaats op het Klaverblad, vanaf 9.00 uur. Nummer 23 dus!

Tot dan?!

Marianne Heijnen