Doe mee aan de WK-pool, het is de moeite waard!

Over een paar dagen gaat het WK voetbal in Rusland van start. We hebben het al aangekondigd: de nieuwe WK-pool. Vijf mensen spannen zich in om daar weer een succes van te maken. Wat is er leuker dan op elke wedstrijddag weer na te gaan hoeveel punten je bij elkaar hebt gesprokkeld. Het is een hele klus, 48 wedstrijden met rust- en eindstand invullen. Maar de beloning voor die inspanning is vele malen groter.

Het kost € 15,- en daar krijg je bijna een maand voetbalplezier voor terug. Want na een paar mindere uitslagen kun je na twee juiste voorspellingen zo maar als een speer stijgen in het klassement. Elektronisch aanleveren is vrij simpel en als je er niet uitkomt is er vast wel iemand in je omgeving die je wilt helpen. Informatie over het online aanleveren, kunt u vinden op www.voetbalvriendenstompwijk.nl. Je kunt zelfs per team meedoen. En, het blijft bijzonder, er zijn zelfs echte periodetitels te winnen.

Zelden zal een bescheiden investering in geld en veel of weinig voetbalkennis zovéél lol opleveren als bij deze voetbalpool. Kortom, doe mee, schrijf in. Stel het niet uit. Maak er een leuke competitie van in familieverband, met vrienden en vage kennissen. U zult er geen spijt van krijgen. Vragen over de WK pool kunt u stellen bij de organisatie via info@voetbalvriendenstompwijk.nl

Jack Luiten