Bedankt!!!!!

Vol trots kunnen wij u vertellen dat er dmv de Benefiet tot nu toe een bedrag van € 32.952,39 beschikbaar is gekomen. Een prachtig mooi bedrag voor het onderzoek!

Dat de benefiet zo’n succes zou worden daar konden wij alleen maar van dromen. Onze droom is uitgekomen! Wat een fantastische dag en wat een geweldige opbrengst. Onder de indruk zijn wij van alle hulp die wij gekregen hebben. Wij hoefden maar te vragen en iedereen zei: “JA, natuurlijk help ik mee!” Al weken voor de Benefiet kwamen mensen naar ons toe met ideeën en dingen die zij konden doen of verzorgen. Tijdens het opbouwen en opruimen stonden mensen spontaan voor ons klaar. De calamiteiten met de stroom en het gas werden voor ons opgelost. De Maerten v/d Veldeschool heeft een prachtig bedrag weten op te halen door middel van de sponsorloop en een hele enthousiaste groep hielp mee met het verkopen van de loten voor de loterij. De veiling is door alle mooie spullen en de biedingen een succes geworden. Op de dag van de Benefiet zijn wij geholpen door zoveel mensen die een activiteit wilden doen, achter de bar wilden staan, mensen die zorgden voor heerlijk eten, die dingen wilden verkopen, wilden komen zingen of voor ander vertier kwamen zorgen. Veel van de dingen die wij verkochten of die je kon winnen bij het rad of bij de loterij, waren gesponsord door bedrijven of door particulieren. Wij mochten heel veel materialen gebruiken zoals tenten, hekken, tafels, banken, springkussen, aggregaat, podium, toiletten. De aankleding was af door de prachtige bloemen en planten. Dit allemaal door middel van sponsoring! Daarnaast hebben heel veel lokale bedrijven een fantastisch bedrag gesponsord.

Door zoveel enthousiasme, door zoveel vrijgevigheid, betrokkenheid en hulp van iedereen is de dag en het resultaat een groot succes geworden.

Er zijn heel veel mensen en bedrijven die wij zouden willen noemen. Bij het noemen van namen is er altijd een risico dat je een naam vergeet. Daarmee zouden we diegene echt tekort doen en dat risico durven wij niet te nemen.

Iedereen die op welke manier dan ook zijn bijdrage heeft geleverd, weet dat de dankbaarheid groot is en dat je hebt meegeholpen aan het kunnen realiseren van een heel mooi en belangrijk onderzoek!

Heel hartelijk dank!

Ilse, Cisca, Mariska, Wendy en Sandra