Alleen maar blijde gezichten bij 1e outdoor Blesruitermenners

Zondag 27 mei waren de Blesruitermenners te gast op ‘erve de Haan’ aan de Stompwijkseweg om hun eerste outdoor vaardigheid te verrijden. Het zou een warme dag worden zo waren de weersvoorspellingen, maar een luchtig windje maakte het aangenaam en was het goed te doen voor ‘mens en dier’. Bovendien kon er ook nog gereden worden op een spiegelvlak terrein, dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een leuke wedstrijd van te maken. En dat werd het, de deelnemers hadden er zichtbaar zin in zo bleek aan alle vrolijke gezichten. De men commissie had dan ook een mooi parcours uitgezet dat met, uiteraard de nodige vaardigheden, door iedereen goed gereden kon worden. De eenvoudige maar goed verzorgde ‘veld catering’ maakte de wedstrijd compleet.

De eerste plaats bij de enkelspan pony’s was voor Lindsay Landman met Filia en bij de enkelspan paarden kon niemand de tijd van Kitty Smits-Roeling met haar paard Dirkje verbeteren en ten slotte duldde Danny van de Barselaar met zijn tweespan Zaza en Floris niemand voor zich in deze rubriek. Voor de verdere uitslag en de vele foto’s, gemaakt door Marjolein, kijk op www.blesruiters.nl onder menners, klik op uitslag of foto’s.

Uiteraard dank aan Fam. de Haan, de vrijwilligers en uiteraard ‘de cateraars’.

Het was een mooie en leuke dag!

Ab Spaan