VrouwActief seizoen 2018-2019

We hebben het seizoen in mei afgesloten met een prachtige avond. De leden zijn behoorlijk actief geweest, er was steeds ruim animo. We hopen uiteraard dat jullie allemaal in het nieuwe seizoen weer van de partij zijn en het liefst hebben we nog meer vrouwen die eens in de maand langs komen op dinsdagavond in de Bles. Er zijn 9 avonden van september tot en met mei, op de 2e dinsdag van de maand en we proberen een zo gevarieerd mogelijk programma neer te zetten zodat er voor iedereen wat leuks voorbij komt.

Hierbij het programma voor seizoen 2018-2019:

 11 september opening van het seizoen, dansen o.l.v. Stefan Zaal

09 oktober creatief met Marije

13 november filmavond in bioscoop de Bles

11 december lekker eten, thema …..land ?

08 januari Senior Web over omgaan met computer of smartphone

12 februari rondleiding bij Luiten Food

12 maart knutsel-frutsel

09 april jaarvergadering, aansluitend lezing Lymevereniging

14 mei sport en spel, jeu de boule les

Zet deze data alvast in jouw agenda !

We blijven gezellig in de Bles en de contributie blijft € 35,=, je kunt dit overmaken op bankrekening NL57RABO0304469807, t.n.v. VrouwActief, liefst voor 1 september. Nieuwe leden zijn van harte welkom, heb je vragen hierover, stuur een e-mail naar rialuiten@zonnet.nl of pak een folder mee uit de Bles.

Wil je eerst eens komen kijken, dan zien we jou op 11 september.

Iedereen een fijne zomer gewenst, blijf vooral lekker actief!

Namens Bestuur VrouwActief,

Ria Luiten