Het is weer tijd voor de WK pool

Over 2,5 week is het weer zover: het Wereld Kampioenschap voetbal 2018. We hebben weer een kater dat ons nationale elftal zich niet heeft geplaatst, maar onze zuiderburen zijn zeker van plan er een groot spektakel van te maken. Het is traditie dat we een WK pool organiseren en gezien de reacties die we hebben ontvangen is er voldoende animo om dit weer te doen..

De formule is dezelfde als de afgelopen jaren. U moet verschillende onderdelen op het formulier invullen. Ten eerste zijn er in de eerste ronde 48 wedstrijden. Het is de bedoeling dat u voor deze wedstrijden de ruststand en de eindstand voorspelt. Ten tweede moet u de 16 ploegen opgeven die overgaan naar de tweede ronde. Dit zijn de 2 best geplaatste ploegen van iedere pool. Als laatste moet u de einduitslag van het Wereld kampioenschap (nr 1,2,3 en 4) voorspellen. Het formulier plus inleggeld van € 15,— moet ingeleverd worden bij één van de organisatieleden of bij Ruud en José.

Indien men in staat is om het formulier elektronisch aan te leveren, verzoeken wij dit ook daadwerkelijk te doen. Dit bespaart de wedstrijdorganisatie een hoop tijd met het invoeren van de gegevens in het systeem. In dit geval dient u het deelnamebedrag apart te overhandigen aan de wedstrijdorganisatie. U deelname is enkel geldig indien het inleggeld bij aanvang van het WK aan de wedstrijdleiding is overhandigd. Informatie over het online aanleveren, kunt u vinden op de internet site (www.voetbalvriendenstompwijk.nl) .

Vaak horen we van deelnemers dat er tijdens de WK of EK nogal gesproken wordt over de gespeelde wedstrijden en de tussenstand. Punten worden even snel met elkaar vergeleken en er heerst een gezonde rivaliteit binnen families en vriendengroepen. Om dit verder te ondersteunen heeft de organisatie besloten via deze site weer een Teamcompetitie te organiseren. Vooral door de rivaliteit tussen verschillende teams, zorgde dit bij de vorige edities voor een extra beleving.

Een deelnemer hoeft hier niet veel extra voor te doen. Om mee te doen moet u namelijk uw wedstrijdformulier al hebben ingeleverd. Voorwaarde is dat uw wedstrijdformulier in het systeem is opgenomen, want onderdeel worden van een team kan enkel elektronisch geregeld worden. Er is één teamcaptain nodig die zijn team samenstelt door individuele deelnemers uit te nodigen. Een deelnemer kan zich ook aanmelden aan een bestaand team.

Dit jaar hebben we ook weer periode titels te verdelen. Een periodekampioen wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet, hopelijk kan er tijdens deze avond ook onderling gestreden worden door deze periode kampioenen.

Vragen :

Vragen over de WK pool kunt u altijd stellen bij de organisatie via een e mail aan info@voetbalvriendenstompwijk.nl

We hopen dat u weer veel plezier beleeft aan de pool.

– Adrie Kerkvliet

– Kevin van den Bosch

– Mark Disseldorp

– Ank van den Bosch

– Ruud Disseldorp