Fietstocht KBO-PCOB op 7 juni

Graag wil ik onze jaarlijkse fietstocht nog even onder uw aandacht brengen: zoals boven staat vermeld, gaan wij fietsen op donderdag 7 juni. De tocht zal ongeveer 40 km lang zijn en we gaan richting Hoogmade. We fietsen een verkorte versie van de 45 km-route van de Elfdorpentocht. Toerclub Stompwijk, bedankt, wij maken graag gebruik van jullie uitgepijlde route. Dit in tegenstelling tot vorige jaren, toen prachtige fietstochten werden uitgezet door Piet Beekman. Piet, nogmaals onze hartelijke dank hiervoor, wat heb jij in al die jaren een bergen werk verzet, om het ons naar de zin te maken! Onderweg drinken we koffie op rekening van de KBO-PCOB), met daarbij het gebruikelijke gebak, immers al die calorieën fietsen we er zo weer af. In verband met het gebak die we moeten bestellen, willen we graag weten op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Wilt u zich opgeven voor de fietstocht?

Dit kan bij Jan Duyvestijn (071-580 42 24),

Trees van Velzen (06-42 33 21 51) of op dinsdagmiddag op de soos.

De lunch gebruiken we ook onderweg, maar is voor eigen rekening. Wie weet, gebruiken we na afloop nog een drankje met zijn allen, maar ook dat is voor eigen rekening, ben ik bang.

Natuurlijk hopen wij op heel veel deelnemers, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Om mee te fietsen, hoeft u geen lid te zijn van de KBO-PCOB of de soos. U bent allen van harte uitgenodigd.

We starten vanaf het kerkplein om 9.00 uur, we hebben het zonnetje natuurlijk ook uitgenodigd en we hopen van harte, dat deze uitnodiging wordt aangenomen!

 

Tot dan?! Namens het bestuur, Trees van Velzen

P.S.: Heeft u de uitgaansdag van 28 juni al in uw agenda gezet?