Benefiet 20 mei: Wat een dag!

Wat hebben we genoten van zondag 20 mei. De benefiet overtrof al onze verwachtingen: prachtig weer, heeeeeel veel mensen, geweldige muziek en een fantastische sfeer. José verzorgde vorige week een professioneel stuk voor in de Dorpsketting en het Leids Dagblad. Hierbij onze laatste bijdrage.

Deze dag hadden we natuurlijk nooit mogelijk kunnen maken zonder al onze gulle sponsors, de hulptroepen voor het opbouwen en afbreken, de bakploegen en onze technische ondersteuning (elektra en gas!). Er waren zoveel mensen die ons wilden helpen: van patatbakker, stagemanager, verkeersregelaar tot toiletjuffrouw, iedereen stond voor ons klaar. Ieders inzet was even belangrijk en alle steun was hartverwarmend. Alles liep op rolletjes dankzij jullie. Dank jullie wel!!! Het was fantastisch!

Ook speciale dank voor alle bands en artiesten die hebben opgetreden. In het bijzonder willen we meester Kees Jan bedanken. Toen de eerste band ’s ochtends te laat kwam, sprong hij achter de piano en verzorgde in zijn eentje een prachtig repertoire. Petje af! Joost, Jimmy en Cock waren onmisbaar achter de schermen. Maar zo waren er nog veel mensen…

Bedankt allemaal.

Al vrij vroeg ’s ochtends werd duidelijk dat we te weinig muntjes hadden… een grote zak knopen en kralen van de rommelmarkt bleek de oplossing. Ook mooi symbolisch, want op iedere aankondiging was Hanne’s kralenketting te zien. Menigeen stond even raar te kijken toen hij bij de bank een zakje kralen/knopen kreeg. Waar kun je nou betalen met knopen? Alleen in Stompwijk en alleen op 20 mei 2018. We zullen deze dag nooit vergeten.

En tot slot nog bedankt voor alle bezoekers! Want zonder bezoekers, geen feest.

Groetjes van Sandra, Cisca, Wendy, Ilse en Mariska