Wielertijdrit van IJsclub Nut en Vermaak 25 mei

Aanstaande vrijdagavond 25 mei organiseert IJsclub Nut en Vermaak weer de jaarlijkse tijdrit rondom de Vogelplas. Je kunt je nog inschrijven dus doe dat snel en ga de strijd aan met trainingsmaatjes, clubgenoten etc. maar vooral met jezelf!

Deelnemen is belangrijker dan winnen!

We rijden weer op het bekende rondje rond de Vogelplas. De start is op de kruising Duinwaterpad-Kniplaan nabij de brug over de A4. De eerste renner zal starten om 19.00u. Na afloop is de prijsuitreiking weer in de kantine van de sporthal aan het Klaverblad.

Deelname vindt plaats op eigen risico. Er zullen seingevers op het parcours staan, maar de weg is niet afgesloten voor het overige verkeer. Je dient je dus aan de verkeersregels te houden. Het dragen van een valhelm is verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50 en dient voor de start te worden voldaan (evt. kun je pinnen).

Inschrijven kan t/m woensdag 23 mei door het sturen van een mail naar: tijdrit@ijsclubstompwijk.nl

Voor meer informatie kun je terecht op www.ijsclubstompwijk.nl of bij één van onderstaande:

Arno van Rijn (06 45 48 89 19),

Patrick Delanghe (06 39 84 93 21) of

Frank Suijten (06 10 55 66 86) of per email