Heel Nederland bakt……. heel Stompwijk fietst

Hoeveel fietsen zouden er in Nederland ergens in een schuur staan te wachten op een paar benen die de trappers willen ronddraaien zodat je lekker vooruit komt en kan genieten van de prachtige omgeving die Stompwijk rijk is. 7 Juni wordt zo’n dag, een dag met een gouden randje. En wie van zo’n dag wil genieten komt donderdag 7 juni om 9.00 uur op de fiets naar het Kerkplein. Daar staat het bestuur van onze ouderen soos klaar om u een geweldige fietstocht te laten beleven. Er wordt via een prachtige route richting Hoogmade gefietst, gestopt voor een overheerlijke kop koffie met gebak, we gaan onderweg gezellig lunchen én misschien ná afloop nog een drankje met elkaar!

Het is een toertocht van ongeveer 40 kilometer (maar de afstand kunnen we altijd nog aanpassen onderweg..) dus je hoeft echt niet met de racefiets.

Laten we hopen op een grote opkomst en mooi weer. Iedereen is van harte uitgenodigd en hoeft niet persé lid te zijn van de KBO-PCOB of de ouderen soos……. U kunt zich opgeven bij Jan Duyuvestijn.

We zien u graag,

namens bestuur KBO-PCOB en soos,

vriendelijke groet, Marianne