Clinic ‘Werken aan de korte en lange teugel’ zondag 17 juni

 Clinic werken aan de korte teugel en aan de lange teugel op zondag 17 juni door Nico Duindam. Deze clinic is voor menners en ruiters.

Dressuuroefeningen doen terwijl je naast of schuin achter je paard loopt is niet zo makkelijk als het eruit ziet maar is ontzettend leuk om te doen. Je kunt je paard onbelast trainen en je hebt goed overzicht of de oefeningen goed uitgevoerd worden. Heb je een pony die te klein is om te berijden maar wil je de pony wel gymnastiseren dan is dit DE manier om dat te doen. Heb je een jong paard dan kan je met werken aan de korte teugel het paard sterker en soepeler maken en kan je je paard de dressuuroefeningen leren voordat je het zadelmak maakt. Of als je eens iets anders wil doen met je paard dan rijden.

Kortom iedereen is welkom om zich op te geven voor deze clinic of om te komen kijken. Ook voor mensen die geen lid zijn van De Blesruiters. Ben je lid van De Blesruiters dan betaal je € 15,-. Ben je geen lid dan betaal je € 20,-.

De lessen duren een half uur, twee personen per les. Je kunt je opgeven door een email te sturen naar tasihombing@hotmail.com

De clinic begint om 10.30 uur met een demo van het werken aan de korte teugel gegeven door Tamara Sihombing met haar Lusitano Capri.

Om 11.00 uur beginnen de lessen.

Tot 17 juni, Maaike en Tamara