Zondag 27 mei, Lenteconcert ‘Dynamic Voices’ en Fanfare Juliana!

Kom volgende week zondag, 27 mei, naar het gezamenlijke lente  concert van popkoor ‘Dynamic Voices’ (o.l.v. Marian Pijnaker) en Fanfare Juliana (o.l.v. Richard Vrijhoef). Er is een mooi programma vol classic pophits voor u samengesteld. Het belooft een feest van herkenning te worden. Tijdens deze swingende middag zullen onder andere de grootste hits van Eric Clapton en ABBA voorbij komen.

Ook de slagwerkgroep van de Fanfare (o.l.v. Marten van den Bijlaard), heeft een aantal nummers ingestudeerd, die zij graag aan u laten horen tijdens het Lenteconcert.

Het concert begint om 15.00 uur en zal plaatsvinden in de H. Laurentiuskerk. Entree is € 5,—, hiervoor krijgt u naast een heel gezellige en muzikale middag ook een heerlijk kopje koffie of thee in de pauze van het concert! Na afloop van het concert is er gelegenheid gezellig na te praten en te borrelen in het Dorpshuis.

Hopelijk zien wij u volgende week zondag!

Muzikale groeten, Fanfare Juliana