“Rondom Stompwijk” De jaarlijkse wandeltocht van Stompwijk!

Aanstaande zondag is het weer zover, dan vertrekken vanuit De Bles weer vele wandelaars voor een route Rondom Stompwijk. Deze wandeltocht is een landelijk aangeschreven gebeurtenis en is dan ook op de diverse sites, zoals KWBN, te vinden. Vanuit het hele land komt men naar Stompwijk voor deelname. De IJsclub draagt de organisatie en wil met de opbrengst jonge schaatsertjes van de club de beginselen van de schaatstechniek aanleren.

Ik wil Stompwijk en de schaatsjeugd oproepen om pa, ma, broer, zus, oom, tante, opa en oma mee te vragen voor een gezond stukje wandelen.

Stompwijk ligt tussen prachtige natuurgebieden, dus mensen grijp je kans en ga gezellig wandelen. De IJsclub zorgt voor wat lekkers onderweg en na het volbrengen van je route krijg je een herinnering of een consumptiebon die te verzilveren is voor koffie, thee, limonade of een ijsje!

In het kader van het 125 jarig bestaan van de IJsclub is de vereniging een Meerkamp gestart. Het schaatsen en fietsen is reeds geweest, maar als je aan het wandelen en de poldercross (21 juli) meedoet en volbrengt, staat er een mooi aandenken voor je klaar!

Je kunt kiezen uit vijf routes: 7.5 km – 15 km noord – 15 km zuid – 20 km of 30 km.

Dus wat let u!! Doe mee en geniet van de natuur en de gezelligheid onderweg. De IJsclub zorgt ervoor dat alles gladjes verloopt. Het inschrijven kan vanaf 7.00 uur tot 12.00 uur bij Brasserie De Bles.

Tot ziens,

Organisatie wandeltocht,

Comité 125 jaar bestaan

Meer info: kijk op www.ijsclubstompwijk.nl of bel 06-36177253