Programma Benefietdag 20 mei

Vorige week heeft u in de Dorpsketting kunnen lezen wat u kunt verwachten op het podium. Vandaag zullen we de overige activiteiten voor u op een rijtje zetten.

De kinderen kunnen zelf broodjes bakken bij het kampvuur. Ze kunnen zich laten schminken. Er is een springkussen, een grabbelton en de boomhut zal af en toe open zijn. Er is een rommelmarkt en een Rad van Fortuin. U en uw kinderen (vanaf 10 jaar) kunnen kanoën onder begeleiding. Ook worden er mooie kinderverhalen verteld. In de yurt kunt u terecht als u zich wilt ontspannen, hier kunt u zich laten masseren en/of genieten van een klankschalen concert. U kunt uw eigen aardappelen schillen voor verse Belgische patat. U kunt uw schoenen laten poetsen en er is theater. Tekenaar Babette Harms komt, zij zal deze dag tekenen in opdracht.

We hebben van alles te eten en drinken: Pizza met een lach, churros, pannenkoeken van Fien en Ferdinand, tosti’s (13-15:00), hamburgers en kipsaté (vanaf 15:00), zelfgemaakte biologische oma soep, hartige taart en vegetarische wraps. Er zijn opgemaakte cakejes, smoothies, ijsjes, popcorn en snoep. En natuurlijk is er taart, heel veel taart, want het is feest!

De verkoop van de loten gaat goed. We zijn al meerdere avonden op pad geweest. Mochten we u gemist hebben en wilt u nog loten kopen, dan kunt u mailen naar mariskadejong77@hotmail.com.

We hopen op goed weer, want dan hebben we alle ingrediënten voor een heerlijke dag in de polder. Goed te combineren met de wandeltocht van de IJsclub. Komt u ook?

We hebben er zin in!

Groetjes van de organisatie: Ilse, Wendy, Cisca, Sandra en Mariska

P.S. Kom a.u.b. op de fiets! Om verkeerschaos op de smalle weg te voorkomen, sluiten we de weg af. U kunt uw auto parkeren op het Klaverblad. Wij zorgen voor vervoer naar de Bovenmeer. Bedankt voor uw begrip.