Beste Blesruiters en overige dorpsgenoten

Nadat we afgelopen zondag de 1e onderlinge wedstrijd voor de menners en de ruiters hebben gehouden, gaan we volgende week maandag 21 mei (2e pinksterdag) alweer de 3-Molensoefencross 2018 houden.

Het belooft weer een heel spektakel te worden. Er zijn al meer dan 55 deelnemers aangemeld die bijna allemaal 2 keer starten. De start met de rubriek paarden hoog (70 tot 80 cm hoog) is om half 10 en we pauzeren omstreeks half 12 (om het parcours te verlagen). Omstreeks kwart over 12 gaan we verder met de lagere rubrieken (50 tot 60cm). Eerst de paarden en daarna de pony’s.

Uiteraard is het clubgebouw die dag open voor versnaperingen.Als u wilt genieten van dit spectaculaire evenement kom dan gerust eens kijken vanaf “ons terras” kunt u alles overzien. U zult er geen spijt van krijgen.

Zo dat was het weer voor deze keer.

De groeten van Piet van der Mespel,

Organisator van de 3-Molensoefencross