Als de zon gaat schijnen, willen we naar buiten

Even een lekker blokje om met de benenwagen of een rondje om op de fiets. Maar voor een rondje in de mooie provincie Noord Brabant zullen deze keer maar met de bus gaan. Nu doet het vervelende zich voor dat er geen bus de moeite neemt om te stoppen in ons Stompwijk, om buiten Stompwijk te gaan shoppen. Maar gelukkig zijn er organisaties die graag met een groep gezellige Stompwijkers een dag op pad gaan. Zo ook Jan Klink uit Zoetermeer, hij neemt ons mee naar het Orgelmuseum voor een kopje koffie met een lekker gebakje en een gezellige lunch dansant.

De mooie rit gaat verder door naar Baarle Nassau waar u naar eigen inzicht kan genieten wat Baarle Nassau u te bieden heeft. Denk daarbij aan een bezoek aan het Kaarsenmuseum waar prachtige kaarsen worden gemaakt die u in veel katholieke kerken zou kunnen tegenkomen. Heeft u meer zin in een stadswandeling of trek in consumptie op een terrasje dan kan dit ook.

Voordat we weer thuis zelf moeten koken laten we ons deze dag lekker verwennen in een Grieks restaurant in Zoetermeer.

U kunt zich vanaf nu opgegeven voor deelname tijdens de wekelijkse soosmiddag in het Dorpshuis. Voor deze gezellige dag betaalt een lid € 57,— en niet leden betalen € 68,—.

Wie gaat er met ons mee? Wij zien u graag!

Namens het bestuur, Marianne