14 t/m 19 mei: Collecte Longfonds

Ademen, voor de meeste mensen is dat heel gewoon. Maar voor ruim één miljoen longpatiënten is ademen een voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Van 14 t/m 19 mei is de collecte van het Longfonds. Dan gaan bijna 40.000 vrijwilligers op pad om geld in te zamelen voor longonderzoek. Geef aan de collectant en steun onze strijd voor gezonde lucht en gezonde longen.

Longfonds

In Nederland hebben meer dan 1 miljoen mensen een ongeneeslijke longziekte, zoals astma of COPD. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Meer informatie over het werk van het Longfonds vindt u op longfonds.nl

Collecteren

Helaas was het niet mogelijk om voor alle straten in Stompwijk collectanten te vinden. Ook kan het zijn dat onze collectanten niet iedereen thuis treft. U kunt uw bijdrage ook storten op de bankrekening van het Long Fonds.

Het rekeningnummer is NL95 INGB 0000 0550 55.

Alvast onze hartelijke dank,

Helene v.d. Bosch en Aad Janson, (Dr. Van Noortstraat 62b)