Waar een klein dorp groot in is!

Stompwijk helpt kinderkanker onderzoek

Wat fantastisch, het hele dorp helpt en leeft mee. Veel lokale bedrijven sponsoren d.m.v. een bijdrage, materiaal of consumpties voor de benefietdag. Veel mede dorpsgenoten komen spontaan spullen brengen, hun diensten aanbieden, een bijdrage doneren. Tijdens de verkoop van de loten hoeven wij vaak niet eens te vertellen waarvoor we komen. Iedereen is even enthousiast en koopt loten. De sponsorloop van de Maerten v/d Veldeschool, onder leiding van meester Richard, was een groot succes. Veel mensen die wij spreken beginnen daarover en zijn ervan onder de indruk. Wat fantastisch om deel uit te maken van ons fantastische dorp met zoveel mensen die elkaar willen steunen en op elkaar kunnen rekenen.

Op 20 mei a.s. is het zover, de dag van de benefiet voor Stompwijk helpt kinderkankeronderzoek. De voorbereidingen zijn in volle gang. Vol trots kunnen wij u vertellen dat wij op 20 mei een geweldig programma hebben. Het volledige programma wordt gedragen door mensen die belangeloos meewerken.

Hieronder volgt het podiumprogramma van deze dag. Kom op tijd en zorg ervoor dat u niets van dit geweldige programma mist!

11.00 uur Ledong Sound Systeem

Een spetterende opening door een DJ en een zanger. Papa Aya (zanger) en Likalyze (DJ) komen uit Leiden. Zij brengen geweldige Dance-Hall en Reggae muziek ten gehore. In veel cafés hebben zij hun muziek al laten horen. Wij zijn er trots op dat zij met hun spetterende optreden ons benefiet komen openen!

11.45 uur Joysi

Uit ons eigen Stompwijk komt Joysi met haar ukulele. Met haar optreden zorgt zij voor menig kippenvel moment.

12.15 uur Ilse, Fred, Lieke, Fientje en Hanne zullen de benefiet officieel openen op bijzondere wijze.

Hieronder een klein tipje van de sluier wat u o.a. kunt verwachten tijdens de officiële opening.

Het startschot voor de verkoop van Het boek ‘1000 dagen en meer…..’ van Ilse zal officieel door Uitgeverij Elmar gegeven worden.

Dorien, de zus van Fred zal onder pianobegeleiding van Kees Jan Visser, directeur van de Maerten v/d Veldeschool de prachtige wiegenliederen van Benjamin Britten ten gehore brengen. Laat u verder verrassen door Lieke, Fientje en Hanne.

13.00 uur J.O.Y.

Het koor J.O.Y. uit Stompwijk, bestaande uit de zangeressen Marianne, Anneke, Carla, Gaby, Sylvia, Karin, Tanja, Rina en Carmen weet altijd een warme, gezellige sfeer neer te zetten. Zij zingen o.a. nummers van Billy Joël, The Seekers, Nancy Sinatra, The Beatles en Nederlandstalige nummers.

13.45 uur Lieve Jongens

Rikkert en Dennis spelen liedjes van de Beatles tot Doe Maar. Met hun zang en gitaren brengen zij iedereen in een ‘feel good sfeer’.

14.30 uur Cash Only

Aadje B, Annemiek, Jan en Henk spelen op eigen wijze voor ons de geweldige liedjes van Cash Only.

15.00 uur Trekking van de loterij

15.15 uur Niels en Esther kennen wij van de prachtige akoestische nummers die zij spelen in de huiskamer. Zij geven een geheel eigen tintje aan de nummers die zij ten gehore brengen.

16.00 uur DAC

Adko, Jan, Kees, Roeland en Cock brengen Geluyd tot leering ende vermaeck.

16.45 uur De Interludes

Yvonne, Marcel, Marion en Jeroen spelen voor ons de fantastische muziek van de EverlyBrothers.

17.15 uur Art of Change

Art of Change is een semi-akoestische 4 man/vrouw formatie. Harmine (zang), Erik (bas), Martijn (gitaar) en Marion (cajon). Zij zetten de nummers van o.a. Amy Winehouse, Skunk Anansi, Radiohead, Beth Heart, Ramses Shaffy lekker eigenwijs neer.

18.15 uur Quintet-Tarantuno

Quintet Tarantuno, kortweg QT, is de Akoestische, Non Loud Coverband. 3 mannen, 2 vrouwen geven de knipoog naar de muziekvoorkeuren van hun geliefde regisseur: afwisselend, opzwepend, onverwacht, rauw romantisch, raak op het juiste moment.

Uiterst meertalig, uiterst gevarieerd, altijd leuk om te zien!

Tussen de muzikale optredens door zal Celine op vrolijke muziek haar prachtige turn-act laten zien.

Tot de 20ste bij de Zingende Zaag!