Vraag nu de schoolspullenpas aan

Vanaf 1 mei tot 1 juli kan de Schoolspullenpas voor het nieuwe schooljaar weer worden aangevraagd. Met de Schoolspullenpas kunnen gezinnen met een laag inkomen schoolspullen kopen voor hun schoolgaande kinderen. De gemeente financiert de Schoolspullenpas en Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg verzorgt de uitvoering.

De Schoolspullenpas 2018-2019

Voor ouders van kinderen op de basisschool staat een tegoed van € 50 op de pas, voor ouders met kinderen op de middelbare school is dit tegoed € 150. Zitten kinderen in de brugklas, dan is het bedrag op de pas € 250. De Schoolspullenpas kan vanaf nu worden aangevraagd bij Stichting Leergeld. Vraag de pas vóór 1 juli aan via www.leergeld.nl/leidschendamvoorburg. Op deze website ziet u ook in welke winkels u met de pas terecht kunt. U komt in aanmerking voor de Schoolspullenpas wanneer uw kind een Ooievaarspas heeft.

Ooievaarspas

Heeft uw kind nog geen Ooievaarspas, maar komt hij/zij hier wel voor in aanmerking? Vraag dan de Ooievaarspas bij de gemeente Leidschendam-Voorburg via www.lv.nl/minima.

Vragen?

Heeft u vragen over de Schoolspullenpas? Stuur dan een email naar schoolspullenpas@leergeldleidschendam-voorburg.nl of bel naar 06-2333 9539 (bereikbaar op maandag- en donderdagochtend  van 9:00 uur tot 12:30 uur.

Kindpakket

Gezinnen die moeten rondkomen van een laag inkomen kunnen een beroep doen op de gemeente voor financiële steun. Deze regelingen zijn gebundeld in een overzichtelijk kindpakket (www.lv.nl/kindpakket).