Wie wat bewaart die heeft wat…….

Wij, het bestuur, zijn met het Sinterklaasfeest 2017 enorm verwend door onze soosleden. Ria van Dijk heeft een prachtig gedicht voorgelezen en ons namens de leden een bon aangeboden van het Van der Valk restaurant. We hebben er enorm naar uitgekeken en eindelijk zaterdag 28 april was het zover. Nou ver was het restaurant niet, Trees, Theo, Sjaan, Joop, Jan en Toos kwamen heel sportief op de fiets en Arnold en Mieke waren met de benenwagen. Na afloop begreep ik deze keuze van hun heel goed want na alle heerlijkheden waaruit gekozen kon worden om de maag te vullen was enige lichaamsbeweging bijna van levensbelang. Ik denk dat Aad en Annie, die net als wij (Marianne en René) spijt hadden dat ze met de auto waren. Als je hele leven al bepaald wordt door het niet kunnen maken van keuzes dan is het eten bij Van der Valk een goede therapie.

Je zult wel moeten kiezen anders plof je ….zoveel keus.

We zijn weer wat meer van elkaar aan de weet gekomen…zo zijn we allemaal visliefhebbers en u weet wat ze zeggen van vis……vis moet zwemmen. Nou ik denk dat ze verzopen zijn ….want ook de drankjes waren volop aanwezig en volop keus. Het was zo gezellig dat het bijna jammer is dat het niet elke dag Sinterklaas is.

Namens het gehele bestuur wil ik onze leden nogmaals hartelijk danken, het was niet alleen heerlijk om uit eten te gaan maar ook heel fijn te weten dat de inspanning die wij voor onze leden leveren wordt gewaardeerd.

Lieve groet, Marianne