Wat betekent vrijheid nog meer?

Een mooie vraag om je in deze dagen nog eens extra af te vragen. Je hoeft immers maar een krant open te slaan of de televisie aan te zetten om te zien dat de vrede nog erg buiten bereik ligt. Ook andere alarmerende berichten zoals de toenemende plastic afvaltroep die in zeeën en landschappen verdwijnen. Het blijft een kwestie van je hier bewust van worden en alle rotzooi achter je kont op te ruimen als je de wereld beter wilt achter laten dan dat je deze bevolkte. Vrijheid wil ook zeggen dat je rustig je auto kan parkeren op de Dr. Van Noortstraat zonder je zorgen te hoeven maken of je spiegels er nog aan blijven zitten of nog veel erger je ruiten aan alle kanten worden ingeslagen. Was dit gewoon voor lol of gewoon omdat het kan. Ik snap dit niet en ik hoop van harte dat iemand deze vandalen gezien heeft en de politie waarschuwt zodat de rekening doorgespeeld kan worden.

Petra