VrouwActief mei….. kaasje maken bij het Geertje

We gaan op stap, niet letterlijk, al zijn er misschien toch wel vrouwen zo sportief om lopend naar het Geertje te gaan. Want daar gaan we op 8 mei een kaasje gaan maken onder leiding van Marleen. Gekeken hoe dit te werk gaat heb ik weleens, maar zelf ermee aan de slag, dat is nieuw voor mij en voor veel anderen denk ik. Wordt het een geitenkaasje of een kaasje van koemelk? We laten ons verrassen. Er zijn meer geiten dan koeien, maar volgens chef koe Richard gaat het daar op het moment hard en komen er veel kalfjes bij. Hopelijk heeft hij nog wel tijd om ons rond te leiden en ons het een en ander te vertellen over het Geertje en al het vee dat er rond loopt. We wachten het af, de koffie staat klaar. Om kwart over zeven worden we verwacht en om half acht gaan we beginnen, zodat we het hele procedé kunnen volgen en met een kaasje naar huis kunnen aan het eind van de avond. Heb je nog niet betaald, maak dan snel deze week € 15 over via de bank. Tot nu toe zijn er 37 vrouwen die zich opgegeven hebben, ben je het vergeten dan kan het nog tot donderdag 3 mei, dat is de uiterste datum.

Tot 8 mei !

Bestuur VrouwActief, Ria Luiten