Koningsdag 2018

Ik werd wakker op koningsdag en dacht: wat raar, wat ga ik deze dag eigenlijk doen?

Normaal gesproken waren wij (Anja, Yvonne, Carla, Nathalie, Ed, Paul Rotteveel, Jos v. Santen en ikzelf) al vroeg uit de veren om het spellencircus op te bouwen buiten op het sportveld bij Stompwijk ’92. Als je dit 15 jaar gedaan hebt dan is het opeens wel vreemd om deze dag een nieuwe invulling te geven. Oké, eerst maar eens de vlag buiten hangen.

Het was erg leuk dat wij door Jeroen de Gier van “De Bles” waren uitgenodigd als (oud bestuur van de SOS) voor koffie met een appelpunt met oranje slagroom! Dus om 10.45 uur togen wij met oranje hoed naar “De Bles”.

Daar waren inmiddels kinderen met ouders hun rommelmarkt spullen aan het uitstallen. Het was een gezellige drukte. Er hing een mooie slinger van zelfgemaakte tekeningen die gemaakt waren door de Stompwijkse jeugd.

Jeroen had gevraagd of wij het jureren op ons wilden nemen. Samen met Carla hebben wij er 5 uit gekozen. Het was moeilijk want ze waren allemaal even mooi!! Jeroen bedankte ons nog voor onze jaren lange inzet waarvoor applaus van het publiek. Verder nog de burgemeester de hand geschud die ook een kijkje kwam nemen.

‘s Middags met kleinzoon Jax, Carla en Petra de Groot een hele leuke fotopuzzeltocht gelopen hier in het dorp. Er waren 2 verschillende routes.

Was erg leuk, soms ook wel moeilijk om bepaalde dingen te vinden zoals de bovenkant van een paaltje of een gat in een stuk gaas. Er waren ook nog 3 bingorondes en een Mariokarttoernooi.

Onze complimenten voor “De Bles” die in ongeveer 6 weken tijd zo’n leuk programma heeft neer weten te zetten.

Nogmaals wensen wij Jeroen en zijn team van “De Bles” voor de komende jaren met Koningsdag veel succes!! En naar wat wij gezien hebben gaat dat zeker lukken.

Namens het SOS bestuur, Hélène v.d. Bosch