Elfdorpentocht 2018

Aanstaande zondag is het zover. Dan kunnen jullie meedoen aan de 27e Elfdorpentocht. Iedereen is welkom om een van de mooie routes te komen fietsen. De weersvoorspellingen voor zondag zien er zeer goed uit, dus stap op de fiets en doe mee!

Dit jaar hebben we een geheel nieuwe recreatieve route van 75 km. Deze gaat in noordoostelijke richting en biedt ook in die omgeving weer vele mooie wegen en fietspaden. Een echte aanrader voor de recreatieve fietser die al wat kilometers in de benen heeft. Ook de routes van 25 en 45km gaan die kant op en zijn dus ook geheel vernieuwd. Deze routes zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld met het gezin te rijden. Ook op de e-bike ben je natuurlijk van harte welkom.

Daarnaast hebben we nog steeds de vertrouwde toerroutes van 80, 125 en 160 km. Deze zijn op een aantal punten gewijzigd en vooral geschikt voor de racefietsers. Zo kan ieder op z’n eigen manier genieten van onze prachtige omgeving.

Ieder jaar blijkt uit de vele reacties dat het menigeen verrast dat er in de drukke Randstad nog zoveel landelijk gefietst kan worden. Alle fietsroutes vermijden de stedelijke gebieden en voeren de deelnemers over wegen waarin geen enkel verkeerslicht voorkomt. De routes zijn ook allemaal uitgepijld, dus dat fietst wel zo relaxed.

We zijn heel blij dat we ook dit jaar weer de hele dag terecht kunnen bij onze startplaats De Bles. Dr. van Noortstraat 154. Ook is er voor de toerroutes weer een startplaats in Maasland: Café ’t Wapen van Maeslant. Kerkweg 42.

De voorbereidingen op de Elfdorpentocht zijn inmiddels vrijwel afgerond. We rekenen ook weer op veel deelnemers. Wij zijn er klaar voor! Jullie toch ook?

Kijk voor de starttijden en overige informatie op de poster in de Dorpsketting of op www.toerclubstompwijk.nl

Vragen kun je stellen op: info@toerclubstompwijk.nl

De organisatie