VrouwActief mei…..kaasjes maken

Op 8 mei sluiten we het VrouwActief seizoen niet af in de Bles, waar we dit jaar wel heel leuke, bijzondere avonden hebben beleefd, maar bij geitenboerderij het Geertje waar we zelf, onder leiding van Marleen, kaasjes gaan maken. Tussendoor krijgen we van Richard een rondleiding.

Als er nog meer groepjes gevormd moeten worden vanwege het grote aantal vrouwen, dan kunnen we dit afwisselen met een kopje koffie of een drankje op het terras. Er is van alles te doen en te zien bij het Geertje. Jullie zijn welkom om kwart over zeven en we starten om half acht. Iedereen wordt verzocht met eigen vervoer te komen, de kosten zijn €15,-p.p. en het kaasje mag je na afloop mee naar huis nemen. Je kunt je nog opgeven tot 23 april.

Voor volgend seizoen is de folder inmiddels ook uitgedeeld en hopelijk kunnen we jullie hiermee ook weer activeren om de tweede dinsdag van de maand deel te nemen aan onze VrouwActief avonden in de Bles. Ook nieuwe leden zijn welkom. Data zijn 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december, 8 januari, 12 februari, 12 maart, 9 april en 14 mei.

Bestuur VrouwActief, Ria Luiten