Adriaan Hilgersom in een Haags lappenmandje…

Het was nog niet eens vrijdag de 13e dat Adriaan thuis van de trap af viel. “Gelukkig” met veel geraas zodat de buren het lawaai hoorden en even poolshoogte gingen nemen. Door de brievenbus werd duidelijk dat er hulp nodig was. 112 gebeld en de politie en ambulance kwamen aangesneld. Aanvankelijk leken het nog gekneusde ribben, maar deze bleken later toch gebroken, een ingeklapte long, een behoorlijke hoofdwond en hij heeft een flinke hersenschudding.

Adriaan staat al jaren klaar voor de Stompwijkse gemeenschap en kostert ook na zijn pensioen onverminderd voort. Laten wij nu eens klaar staan voor hem en een kaartje sturen naar:

HMC Westeinde,

Afd. Longgeneeskunde C6A,

t.a.v. dhr. A.G. Hilgersom,

Lijnbaan 32,

2512 VA Den Haag.

Met aandacht groeit alles, wellicht bloeit Adriaan ook weer snel op.

Petra Oliehoek- van Es