Indringer

Weer heb ik last van een indringende kat, wat woensdagavond 20.50 uur escaleerde tussen mijn katten (en de hond), toen de ‘indringer’ zelfs op de 3e verdieping tot in mijn slaapkamer kwam. Twee van mijn katten lagen daar te slapen toen de ‘vreemdeling’ daar binnenkwam en voer wilde pakken. Het eindigde in een bloederige toestand, waar ik erg van schrok. Een gekrijs en 1 van mijn katten was gewond, die net een aantal dagen tevoren bij de dierenarts ter behandeling was geweest, (welliswaar voor iets anders) en die ik vorig jaar uit het asiel heb gehaald/gekocht in Z’meer. (kosten € 81,—) Oké, eigen beslissing, maar ze moeten zich wel bij mij thuis, ‘veilig en prettig’ kunnen voelen, toch? Dat er ‘andere’ diertjes rondlopen hier: geen probleem!, maar liever niet een vechtpartij boven in mijn slaapkamer!

Signalement van de (indringende) kat:

Goed uitziende kat, cypers met wit, niet mager en heeft een klein wit puntje aan de staart.

Wie bezit aan de Dr. van Noortstraat nummers 12/of overkant/of daar in de buurt zo’n kat?? Mocht er geen eigenaar gevonden worden, dan zal ik genoodzaakt zijn een vangkooi neer te zetten en hem/haar tijdelijk aan de Dierenbescherming te geven, tot duidelijk is, wie de eigenaar is. Ik kan zo niet een avond weg, zonder bang te zijn, dat deze kat weer door mijn huis gaat lopen en mijn katten de rust niet meer kunnen hebben op hun ‘eigen stekkie’ te zijn. Ook de dierenartskosten die ik weer krijg hierdoor, zijn niet prettig.

Ik woon hier nu 18 jaar en mijn diertjes zijn gewend al die jaren dat ik ze heb, de tuin en het weiland achter in te kunnen. Als de vreemde kat geen problemen zou geven met mijn eigen huisdieren, dan zou ik het niet eens erg vinden… dan kan elk diertje hier rustig rondlopen….

Voor info/vragen kunt u mij mailen (mariannemoes@hotmail.com)

Helaas is het mij nog niet gelukt een foto te maken. Laatste keer gezien in mijn tuin: zaterdagavond 23.15 uur.

Misschien kunt u meehelpen?

Marianne Moes