Rob vd Bos kip-klaverjaskampioen 2018

Het klaverjasseizoen in het Dorpshuis is met weer een gezellige avond afgesloten. Vanaf oktober werd er wekelijks geklaverjast door beginners en gevorderden. Bijna elke week hadden we toch wel 6 tafels, dus mogen we terug kijken op een zeer geslaagd seizoen. Afgelopen vrijdag was dan de slotavond en met 7 tafels waren alle vaste bezoekers aanwezig. Er werden halve boompjes gespeeld en na drie rondes werd dan de uiteindelijke winnaar bekend.

Dit jaar mag Rob van den Bos zich kip-klaverjaskampioen 2018 noemen. Een eretitel die hij met trots mag dragen en de daarbij behorende prijs, een kip. Dit jaar in metalen versie. Tevens kreeg Rob een lichtbak die hij dan ook trots in zijn huiskamerraam heeft neergezet. Dus mocht langs Rob’s huisje rijden, dan weet u nu waar al dat licht vandaan komt. Verder koos Rob ook nog een schoonmaakpakket, wat bij hem altijd van pas komt, want die jongen is altijd bezig!

Ook de andere bezoekers gingen allemaal met een mooie prijs naar huis, want bij ons geldt, je doet allemaal je best en verdient allemaal een prijs. Ook wijzelf werden in de bloemetjes gezet en kregen van onze bezoekers ook nog een tegoed bon die we in onze plaatselijke supermarkt kunnen gebruiken. Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie bezoek en vooral gezelligheid en tot begin oktober, dan beginnen we weer met een nieuw seizoen klaverjassen voor beginners en gevorderden.

Wilma en Anneke