Van de redactie Dorpsketting

Bezorgersbijdrage

Ongeveer 50 keer per jaar wordt de Dorpsketting bij u aan huis bezorgd door een enthousiaste vrijwilliger. Weer, wind, sneeuw worden getrotseerd en gelukkig zijn de betere bezorgmaanden weer in zicht. En 2 x per jaar klopt de bezorger bij u aan voor een vrijwillige bijdrage. Afgelopen week of deze week treft u hiervoor onze bekende envelop. Uw bezorger haalt deze de komende weken weer bij u op. Namens hen allen zeg ik u alvast veel dank voor uw bijdrage.

Pasen

Aanstaand weekend is het Pasen en maken we Dorpsketting gewoon in het Paasweekend. Uiterste inleverdatum wordt zondagavond 18.00 uur! Op 2e paasdag zijn er te weinig medewerkers! Lever uw kopij op tijd aan. Bezorgers jullie kunnen dus gewoon de Dorpsketting op dinsdag lopen.

Redactie Petra