VrouwActief ….. maart

Dinsdagavond 13 maart, de rode loper lag uit in de Bles met rondom stoelen, zodat iedereen de modeshow goed kon volgen. Karin van ‘Die Meiden’ uit Zoeterwoude had haar fleurige lentekleding meegenomen en achter de schermen werden de mannequins door Hannelore van Dijk extra mooi gemaakt. Nadat Hannelore ook mij nog even snel onder handen had genomen, kon ik de leden welkom heten en de vooraankondiging doen. Normaal doet voorzitster El dit, maar zij liep mee in de modeshow. De eenmalige modellen Petra, Anneke, Lenie, Paulien en El hebben allemaal 4 setjes kleding geshowd en zij moesten zich achter de schermen dus heel snel omkleden. Het omkleden gebeurde in de Sportsbar met hulp van Ellen en Conny. Het spektakelstuk was dit keer geen bruidje, maar Lenie op blote voeten in een nachtjapon. Gevolgd door alle andere modellen was dit de ‘grande finale’. Daarna kon iedereen nog even kijken en passen en eventueel kopen. Volgens mij gingen er aardig wat vrouwen met een tasje de deur uit, helaas is het dit weekend veel te koud voor deze voorjaarskleding, maar  we hopen dat jullie er later wel van kunnen genieten.

Karin, assistente Ellen en Hannelore bedankt! Alle modellen bedankt voor jullie inzet, jullie liepen in prachtige combinaties als volleerde mannequins over de catwalk. Na nog even nagepraat te hebben ging iedereen 22.30/ 23.00 uur, al dan niet met wat nieuws, huiswaarts.

Vond je de kleding leuk, ga dan eens kijken in de winkel op de Dr. Bouwdijkstraat 11 (naast apotheek) in Zoeterwoude. Karin heeft vaak wat nieuws, niet teveel van één soort en ze verplicht je tot niets. Je kunt ook zo maar even rondstruinen. Volgende maand is de jaarvergadering, we beginnen echt op tijd want daarna komt Stichting Oud Stompwijk ons wegwijs maken in de genealogie. Oftewel stamboomonderzoek, wie waren jouw voorouders en hoe ga je daar naar op zoek. Het belooft een interessante avond te worden, dus zet 10 april in jouw agenda.

Bestuur VrouwActief, Ria Luiten