Afscheid Albert Jan 30 december 2017

Nu 3 maanden na mijn pensionering wil ik u nog graag een dankwoord sturen:

Wat heeft u mij verrast om met zoveel mensen op mijn afscheid als huisarts van Stompwijk en Zoeterwoude te komen in de Bles. Dat u in zo grote getale de moeite heeft genomen mij de hand te komen drukken had ik niet durven hopen. Maar ook de vele kaarten en het boekwerk met de anekdotes, dankwoorden en persoonlijk ervaring koester ik bijzonder. Deze betekenen heel veel voor mij.

Een speciale dank gaat uit naar Christa van de Bles, die de hele organisatie samen met haar collega’s op meer dan perfecte wijze heeft geregeld. PETJE AF!

Ik wil u heel hartelijk danken voor de vele giften die u aan het Wensenfonds van Swetterhage heeft gedaan. Nog geruime tijd kwamen er giften binnen wat uiteindelijk resulteerde in een schitterend bedrag van € 5.312,60. Het bestuur van het Wensenfonds is er enorm blij mee en refereerde naar een oude spreuk: “concordia res parvae crescunt” of wel: eendracht maakt macht. Heel, heel hartelijk dank voor uw gift.

Natuurlijk zal ik nog velen van u tegen komen in het dorp en een aantal van u heb ik al kunnen vertellen, dat ik geniet van mijn pensioen maar dat ik de contacten met u ook mis. Ik zeg dan ook graag “het gaat u goed en tot ziens”.

Albert Jan Barendse