VrouwActief…..maart…..modeshow!

Dinsdag 13 maart wordt de Bles omgetoverd tot een heuse catwalk. Karin van ‘Die Meiden’ komt met haar kleurrijke voorjaarscollectie van leuke, betaalbare kleding naar de Bles om ons de nieuwste modetrends te laten zien en deze avond showt haar eigen model, aangevuld met modellen uit het ledenbestand van VrouwActief. Afgelopen dinsdagavond was het passen in de winkel in Zoeterwoude en alle modellen hebben een aantal setjes gevonden om aan ons te showen. Het is heel afwisselend qua lengtes en maten, toch heeft iedereen wat moois gevonden wat bij de betreffende persoon past. Jullie zullen versteld staan van het resultaat, verder verklap ik niets. Je moet gewoon komen kijken! Na afloop kan er kleding gekocht worden, maar het hoeft absoluut niet. Wil je wel wat kopen, neem dan cash geld mee. Karin heeft geen mobiele pinpas. Natuurlijk kun je ook later naar de winkel gaan om alles nog eens op je gemak te bekijken.

Kom in ieder geval genieten van een leuke mode-avond, we beginnen om 20.00 uur.

Namens Bestuur VrouwActief,

Ria Luiten