Samen eten, ja gezellig!

In het kader van de NL doet actie, gingen we afgelopen vrijdag met elkaar aan tafel. Volledig gesponsord door het Oranje Fonds. Wat een gezellig gezicht, zo’n volle zaal, we waren met wel 40 man aanwezig. Wea en Anneke hadden met vele vrijwilligers weer een heerlijk maaltijd samengesteld.

We begonnen met een heerlijke Chinese kippensoep gevolgd door een nasischotel met satésaus, ook schaaltjes met kokos, uitjes en kroepoek erbij. Tot slot een heerlijk toetje van kaneelijs met peertjes en slagroom. De overgebleven toetjes werden door Anneke verloot onder de gasten. Dat was best wel lachen geblazen. Een getal onder de tien. Sommige getallen kwamen meerdere keren voorbij! Op het laatst zei Anneke hier . . . (jij of jij) hebt er een gewonnen. Ze maakte er zelf een potje van, denk ik. Maar het was in ieder geval leuk en lekker. Wij hebben ervan genoten en gingen na een paar gezellige uurtjes tevreden weer naar huis.

Voor diegene die het nog niet weten, er is iedere tweede vrijdag in de maand een open eettafel, waarvoor jullie allemaal worden uitgenodigd. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, is het gezegde!

Hiermee wil ik het Oranje fonds en iedereen bedanken die deze maaltijd voor ons verzorgd hebben.

Groetjes, Ria van Dijk