Een dagje shoppen op stand

Wat dacht u, wij dames uit Stompwijk gaan niet zomaar winkelen, nee….wij laten ons verwelkomen door de eigenaar van een modehuis met koffie en gebak. Nadat er gelukkig voldoende mensen bereid waren om ons per auto te vervoeren, jammer genoeg geen limousine…..hoewel met een beetje fantasie is zo’n stoet van zes auto’s is een aardige lange auto, vertrokken we naar Boskoop. Bij de eerste rotonde, lees in Stompwijk, scheidden de wegen van de auto’s zich al en die scheiding duurde anderhalf uur. Gelukkig kwamen alle mensen nog net op tijd aan om de modeshow bij te wonen. Mocht u ooit een haute couture bijgewoond hebben en ergens achteraan hebben gezeten dan zou u nu jaloers zijn op de dames die gewoon vooraan van de modeshow konden genieten. Er kwamen zeer mooie ensembles voorbij, broeken, jassen, polo’s en allemaal voorzien van een hoed, tas en overige accessoires. De modellen hebben dit keer geen uitgehongerd maatje 34 maar een maat waar wij ons mee kunnen identificeren, waardoor er na afloop van de modeshow ruime belangstelling was om kleding te passen. Maar niet voordat we genoten van een lunch, misschien niet helemaal handig kleding passen met een volle buik, maar met enige hulp lukte het aardig. Omdat de groep een beetje te groot was voor het aantal kleedkamers zijn we gesplitst en verdeeld over een potje bingo met prijzen en de kleedkamers.

Na de wissel en de tweede helft was er even een fotomomentje voor de toegestroomde pers. Vóór we het modehuis mochten verlaten kregen nog advocaat met slagroom.

Voor het geval er belangstelling is voor de najaarsmodeshow, heb ik 24 oktober in optie genomen. Ik zal op de Soosmiddag kijken of er belangstelling voor is.mKomt u niet op de Soosmiddag geef mij dan even een belletje, 06-24632522.

Ik heb genoten en hoop u ook,

lieve groet, Marianne