Waar is dat feestje?

Nou dat kan ik u wel vertellen: dat was dinsdag jl. in Stompwijk. Daar waren de senioren uit Stompwijk massaal uitgelopen om vooral gehoor te geven aan de uitnodiging die de carnavalsvereniging De Gaanders aan de senioren had gegeven om gezamenlijk carnaval te vieren. Na een hartelijke ontvangst in de Bles kregen we koffie en appeltaart, was er al snel een feeststemming en werd er uitbundig feestgevierd.

Dit feestgedruis werd even onderbroken om de senioren prins en page bekend te maken. Wat een geweldige keus, twee mensen die zich inzetten voor hun leeftijdsgenootjes en zorgen dat de senioren elke dinsdag kunnen  genieten van de Soosmiddag en op woensdag kunnen badmintonnen. Wie kent ze niet: Joop en Sjaan, misschien een idee om het prinsenpaar volgend jaar op de seniorentrekker te plaatsen en alle andere senioren er dansend omheen…

Na een geweldig optreden van het Oud Prinsenkoor werden er enkele mensen in het zonnetje gezet en kregen een prachtige medaille en niet te vergeten, de 11 kussen van de Prins of Page.

En weet u wat nou zo leuk is ….met carnaval kan alles….zelfs mensen waarvan je weet, die zijn al heel lang geleden overleden, die worden door een imitatie weer tot leven geroepen….…wat een prachtig optreden van Dorus. De Prins en Page gingen ook nog uit hun bol met allerlei leuke liedjes waar hartelijk om gelachen werd.

Afscheid nemen van het Oud Prinsenkoor viel niet mee want die brachten wel heel veel sfeer met hun liedjes.

Aan elke dag komt een eind maar er is ook altijd weer een nieuwe dag.

Zo ook met carnaval, voor dit jaar zit het erop en kunnen we uitkijken naar volgend jaar. Ik neem mijn petje af voor de inzet van het prinsenpaar om de inwoners van Stompwijk een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen, de zieken te bezoeken en een ieder die een steuntje kon gebruiken, dat ook heeft gekregen.

Namens het bestuur van de KBO-PCOB en KBO-PCOB-Soos dank ik jullie voor deze onvergetelijke dag,

Marianne