Inschrijving Rabobank Sponsortocht geopend!

Rabobank Groene Hart Noord organiseert zondag 24 juni haar jaarlijkse Sponsorfietstocht. Met de Rabobank Sponsorfietstocht kunnen verenigingen, scholen en stichtingen geld bij elkaar fietsen voor hun clubkas. De inschrijving is geopend voor clubs uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en de kern Stompwijk. Inschrijven is mogelijk tot 1 juni 2018.

Verhoogde bijdrage

De bijdrage per uitgereden afstand is dit jaar verhoogd waardoor er nog meer geld bij elkaar gefietst kan worden. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, routes en startpunten. Voor de 20 kilometer ontvangen verenigingen en stichtingen per fietser een bedrag van € 5,-, voor de 40 kilometer € 8,- en voor de 60 kilometer € 10,-De fanatiekelingen die de route van 100 kilometer fietsen kunnen rekenen op een bijdrage van €15,-. Het bedrag wordt rechtstreeks op de Rabobank rekening geboekt van de vereniging of stichting.

Iedereen mag meefietsen

Clubleden, Rabobankklanten en niet-klanten, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional, iedereen mag meefietsen op zondag 24 juni 2018.

Foto Alphoto; Deelnemers tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht 2017

Gewijzigde voorwaarden inschrijving

Voor de komende Rabobank Sponsorfietstocht zijn de voorwaarden aangepast. Alleen verenigingen en stichtingen die een rekening aanhouden bij de Rabobank kunnen inschrijven. Daarnaast moet de vereniging of stichting actief zijn in de regio van Rabobank Groene Hart Noord. Deze regio omvat de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en de kern Stompwijk.

Inschrijven kan via www.rabobank.nl/groenehartnoord Daar vindt u ook alle informatie en de voorwaarden.

 Bijdrage aan de lokale samenleving

Het verenigingsleven in de regio is enorm actief. Rabobank ondersteunt dit graag. Door het organiseren van de Rabobank Sponsorfietstocht levert de Rabobank een bijdrage aan het realiseren van een droom of wens van één van de vele verenigingen. Verenigingen, sportclubs, stichtingen, koren, fanfares, buurtinitiatieven en welzijnsorganisaties: allemaal kunnen zij meedoen aan de Rabobank Sponsorfietstocht.