VrouwActief ….. februari

Wat een feestelijke leuke avond hebben zij en wij ervan gemaakt. Taart decoreren met Mariska en Adrie was erbij als haar assistente. De hele Brasserie rook al heerlijk naar verse cake en op elke tafel stond alles klaar om aan de slag te gaan. Maar liefst 33 vrouwen hadden zich opgegeven en om half acht gingen we snel aan de slag. Ondanks al het voorwerk dat al gedaan was door Mariska, was het nog een hele klus om op tijd klaar te zijn. Ik verklap natuurlijk niet de geheimen van de chef, maar de taarten moesten een aantal keren in de koeling gezet worden tussendoor. Paulien maakte een leuke pirouette met een taart zodat het leek of ze ermee onderuit ging. Als je zo op een groep vrouwen afgaat, dan kun je natuurlijk een paar hilarische gillen verwachten. Het eindresultaat was prachtig en om half elf ging iedereen de deur uit met een mooi doosje met daarin een eigen opgemaakte prachtige witte, roze of rode taart. De kleuren van het thema Valentijn, dit met het oog op Valentijnsdag 14 februari. Een aantal vrouwen kon helaas niet komen door de afgesloten Stompwijkseweg, maar zij kregen later wel een taartje á la Mariska afgeleverd. Volgende maand is de modeshow van ‘Die Meiden’, hopelijk is het dan weer wat zachter weer en kunnen we genieten van de nieuwe voorjaarsmode.

Bestuur VrouwActief,

Ria Luiten