Op zoek naar …… jou!

Stichting Oud Stompwijk is voor een special op zoek naar Stompwijkers die geëmigreerd zijn. Of dit nu lang geleden of pas sinds kort is, dat maakt ons niet uit. Het gaat om het verhaal achter het vertrek. Was het vanwege het werk of misschien vanwege de liefde? Hoe was de start en hoe gaat het nu? Wat gaat er anders dan in Nederland? Mis je de kaas, de hagelslag en de pindakaas of geniet je juist van alle andere nieuwe smaken? Mis je Nederland en dan met name Stompwijk of ben je juist blij dat je er niet meer woont? Kom je nog regelmatig terug naar Stompwijk b.v. met de paardendagen of heb je er totaal geen binding meer mee? Wil je jouw/jullie verhaal, het liefst met foto’s, aan ons doorgeven zodat wij in Stompwijk een beeld krijgen van alle mensen die deze grote stap ooit gezet hebben.

Verder kunnen wij best een paar extra handjes gebruiken, we zijn met een klein team en er ligt nog heel veel materiaal klaar om verwerkt te worden. Ook aan de volgende Stompwiic wordt al hard gewerkt.

Dus wie heeft er zin en tijd om mee te helpen? Er zijn verschillende taken waarmee jullie kunnen helpen, van heel makkelijk tot wat moeilijker, van heel veel tijd tot b.v. eens in de maand, van foto’s en verhalen verzamelen tot het scannen van foto’s. Kom eens kijken op een middag of avond als we ermee bezig zijn en wordt net zo enthousiast als wij al zijn.

Voor meer info, kijk op onze website www.oudstompwijk.nl

Stichting Oud Stompwijk,

Ria Luiten