CDA trakteert KBO-PCOB soos op oliebollen

Afgelopen dinsdag, 9 januari, trakteerde CDA lid Yvonne van Boheemen een overheerlijke oliebol aan de ouderen tijdens de tweede KBO middag van dit nieuwe jaar. Op zaterdag 30 december deelden CDA-vrijwilligers ruim 1000 oliebollen uit aan de ouderen en het verplegend personeel in de diverse verzorgingshuizen in onze gemeente. Daar lieten de ouderen en verplegend personeel zich de bollen, goed smaken!

De oliebollenactie is een jaarlijks terugkerende actie, georganiseerd door het plaatselijke CDA. De actie is bedoeld om de band met de ouderen en het verplegend personeel in onze gemeente te bevestigen en te verstevigen.

“De ouderen in onze gemeente waarderen dit ieder jaar weer”, aldus CDA-secretaris Atze Dijkstra, die de oliebollenactie organiseert. “Het gaat natuurlijk niet alleen om de oliebollen, het gaat ook om een stukje aandacht en het bieden van de mogelijkheid om eens met politici te kunnen praten over wat de ouderen in Stompwijk bezighoudt.

Juist met het oog op de huidige ontwikkelingen in Stompwijk (renovatie Stompwijkseweg, verbindingsweg en toekomstig Kulturhus), zijn de opmerkingen van de ouderen erg belangrijk.” aldus Yvonne van Boheemen (voorzitter van de Adviesraad in Stompwijk). Volgend jaar hoopt zij de oliebollen uit te delen in het nieuwe Kulturhus. De voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang.

Namens het CDA,

Yvonne van Boheemen