Een nieuw jaar

Wat kan je uitkijken naar de toekomst en wat zal het jaar 2018 ons brengen.

Wij, het bestuur van de KBO en de KBO Soos wensen u en uw familie een heel Gezegend, Gezond en Gezellig nieuwjaar. De drie g’s mogen eigenlijk wel met een hoofdletter geschreven worden want het zijn drie basis elementen die bijdragen aan een gelukkig leven.

Zo hopen wij ook een bijdrage te kunnen leveren aan uw welbevinden en met de wekelijkse Soosmiddag weer een gezellig warm uitje voor u te maken, waarbij, ondanks de competitie bij het klaverjassen en rummikub de Gezelligheid de boventoon voert.

Er zijn twee data die ik met hoofdletter in onze agenda heb staan en dat zijn de jaarvergadering en het jaarlijkse dagje uit. Bij de jaarvergadering (27 maart) hebben wij, het bestuur uw inbreng nodig want wij vertegenwoordigen uw belangen en wisselen graag met u van gedachten.

Voor het jaarlijkse dagje uit (28 juni) gaan wij dit jaar op stap met de heer Jan Klink. Deze dagtochtenspecialist uit Zoetermeer heeft een arsenaal aan mogelijkheden en samen met het bestuur is het een dag geworden waarvan wij denken dat het een topdag gaat worden.

De activiteitenagenda heeft u ontvangen bij het maandblad van de KBO PCOB in december, mocht u deze gemist hebben, bij deze nu in de Dorpsketting een overzicht van wat de toekomst van de KBO SOOS ons dit jaar brengt.

Vriendelijke groet, namens bestuur, Marianne